Home » O nama

O nama

Lollipop dečija igraonica je luksuzno opremljen prostor na jednom nivou, površine 300m2 koji se nalazi u Beogradu, u ulici Gospodara Vučića 176 i namenjen je Vašoj deci uzrasta do 8 godina i Vama.

Kod nas možete prirediti predivnu rođendansku proslavu za svoјe dete i drugare, proslaviti krštenje, polazak u školu, napraviti oproštaјnu priredbu za kraј obdaništa ili za prelazak u više razrede. Osim toga, možemo za Vas da organizujemo pozorišnu predstavu, maskenbal, novogodišnju žurku, dovedemo mađioničare, ili napravimo neku drugu vrstu animacije po Vašoj ideji.

Nudimo Vam provod u prijatnom ambijentu kapaciteta 60 odraslih osoba i 35 dece u kojem Vas očekuje stručno, edukovano, ljubazno i predusretljivo osoblje. Inovativni i neobični elementi za igranje kao što su vodeni krevet, ringišpil, tobogani, zidne penjalice, lavirint sa nizom prepreka, trambolina, ljuljaške, točak koji se okreće čine ovu igraonicu jedinstvenom.

Posedujemo i pravu pozornicu koja se koristi za vreme pozorišnih i lutkarskih predstava a Van toga je prostor za igru mališana.

Trodimenzionalni lavirint je specijalno pravljen, na dva nivoa, unikatnog izgleda i kvaliteta sa kompletno tapaciranim delovima kako bi Vaše dete moglo da se igra sigurno. U njemu se nalaze dva pokretna mosta, dve ljuljaške, razne kockaste, pravougaone i oble prepreke, mesta za sakrivanje, dva tobogana i veliki bazen sa lopticama.

Pružamo animaciju za decu u zavisnosti od uzrasta i interesovanja kao što su oslikavanje lica prirodnim bojama, maske, limbo dance, karaoke, mini disko, lutkarsko pozorište, mini kviz i još mnogo toga.

Imamo izuzetan deo sa video igrama na najnovijim igračkim konzolama Microsof XBOX360 sa Kinect kamerom koja snima sve pokrete i pruža neviđenu zabavu. U ponudi su sve najnovije igre, od fudbala, trkačkih vožnji pa do plesa i sportova sa skakanjem, pomeranjem, okretanjem a samim tim i unapređenjem motorike deteta.

Za roditelje je tu prijatan, ugodan i jedinstven kafić sa pogledom na Vaše mališane i povoljnim cenama pića. Na raspolaganju Vam je besplatan WiFi bežični internet, uslužni tablet računari, dnevna, nedeljna i mesečna štampa.

Nekoliko sprava u igraonici je izuzetno zanimljivo manjoj deci do 3 godine (što ne znači da se veća deca neće igrati, čak naprotiv). To su vodeni krevet, lilihip koji se okreće, ogromni bazen sa lopticama, pozornica sa igračkama. Uz naše osoblje Vaša deca će imati sigurnu zabavu.

Igraonica poseduje tri kupatila i toaleta, tako da smo odvojili muško, žensko i kupatilo za decu posebno kreirano na manjim visinama da Vaši mališani mogu da dohvate lavabo. U tom istom kupatilu postoji i poseban deo za presvlačenje beba.

Igraonica je opremljena savremenim klimatizaciono-ventilacionim sistemima «Mitsubishi» sa jonizatorima koji održavaju idealnu temperaturu i kvalitet vazduha. Prijatna muzika i TV programi su tu da Vam posetu učine još prijatnijom.

Uvereni smo da ćete se kod nas osećati prijatno i sigurno ali smo za svaki slučaj preko švajcarskog osiguranja osigurali Vas, Vašu decu i Vaše stvari dok ste kod nas u objektu. Da budete baš opušteni !


Radno vreme igraonice:
Radnim danima od 14:00 do 21:00h
Vikendom od 12:00 do 21:00h

Organizaciju proslave dečijeg rodjendana pravimo po Vašoj želji ili uz naš stručni tim. Hranu i torte možete sami doneti ili organizovati preko nas. U cenu je uračunata animacija: kostimirana princeza, Snežana, interaktivna predstava, mini disco koreografije, limbo dance i facepainting (crtanje po licu). Moguća je dodatna animacija - u Vašoj ili našoj organizaciji (klovn, mađioničar, predstava...)

Termini za proslavu rođendana su:
- Radnim danima od 12:00-14:30h, od 15:00-17:30h i od 18:00-20:30h.
- Vikendom od 10:00-12:00h, od 12:30-15:00h, od 15:30-18:00h i od 18:30-21:00h.

Cena karta za igranje:
- Dnevna karta: 400 dinara (nije vremenski ograničena)

.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na telefon 063 370173 ili putem e-maila natalija@lollipop.rs.