Missing Consumer Key - Check Settings

O nama

Lollipop dečija igraonica je luksuzno opremljen prostor na jednom nivou, površine 300m2 koji se nalazi u Beogradu, u ulici Gospodara Vučića 176 i namenjen je Vašoj deci uzrasta do 8 godina i Vama.

Kod nas možete prirediti predivnu rođendansku proslavu za svoje dete i drugare, proslaviti krštenje, polazak u školu, napraviti oproštajnu priredbu za kraj obdaništa ili za prelazak u više razrede. Osim toga, možemo za Vas da organizujemo pozorišnu predstavu, maskenbal, novogodišnju žurku, dovedemo mađioničare, ili napravimo neku drugu vrstu animacije po Vašoj ideji.

Nudimo Vam provod u prijatnom ambijentu kapaciteta 50 odraslih osoba i 30 dece u kojem Vas očekuje stručno, edukovano, ljubazno i predusretljivo osoblje. Inovativni i neobični elementi za igranje kao što su Lego sto, interaktivni sto sa automobilima (za decu do 5 godina), ringišpil, tobogani, zidne penjalice, lavirint sa nizom prepreka, trambolina, ljuljaške, točak koji se okreće čine ovu igraonicu jedinstvenom.

Posedujemo i pravu pozornicu koja se koristi za vreme pozorišnih i lutkarskih predstava a Van toga je prostor za igru mališana.

Trodimenzionalni lavirint je specijalno pravljen, na dva nivoa, unikatnog izgleda i kvaliteta sa kompletno tapaciranim delovima kako bi Vaše dete moglo da se igra sigurno. U njemu se nalaze dva pokretna mosta, dve ljuljaške, razne kockaste, pravougaone i oble prepreke, mesta za sakrivanje, dva tobogana i veliki bazen sa lopticama.

Pružamo animaciju za decu u zavisnosti od uzrasta i interesovanja kao što su oslikavanje lica prirodnim bojama, maske, limbo dance, karaoke, mini disko, lutkarsko pozorište, mini kviz i još mnogo toga.

Za roditelje je tu prijatan, ugodan i jedinstven kafić sa pogledom na Vaše mališane i povoljnim cenama pića. Na raspolaganju Vam je besplatan WiFi bežični internet, dnevna, nedeljna i mesečna štampa.

Nekoliko sprava u igraonici je izuzetno zanimljivo manjoj deci do 3 godine (što ne znači da se veća deca neće igrati, čak naprotiv). To su lilihip koji se okreće, ogromni bazen sa lopticama, pozornica sa igračkama. Uz naše osoblje Vaša deca će imati sigurnu zabavu.

 

Igraonica je opremljena savremenim klimatizaciono-ventilacionim sistemima «Mitsubishi» sa jonizatorima koji održavaju idealnu temperaturu i kvalitet vazduha. Prijatna muzika i TV programi su tu da Vam posetu učine još prijatnijom.

Uvereni smo da ćete se kod nas osećati prijatno i sigurno ali smo za svaki slučaj preko švajcarskog osiguranja osigurali Vas, Vašu decu i Vaše stvari dok ste kod nas u objektu. Da budete baš opušteni!

 

Radno vreme igraonice:
Radnim danima od 18:00 do 20:30h
Vikendom od 11:30, 14:30 i 17:30h

 


Organizaciju proslave dečijeg rođendana pravimo po Vašoj želji ili uz naš stručni tim. Hranu i torte možete sami doneti ili organizovati preko nas. U cenu je uračunata animacija: maskota (Čejs - Patrolne šape, jednorog), jedna predstava po izboru (Frozen, Veštica Grdana, Maša i Meda...), mini disco, takmicarske igre, koreografije, limbo dance i facepainting (crtanje po licu). Moguća je dodatna animacija - u Vašoj ili našoj organizaciji (klovn, mađioničar, predstava...)

U ponudi imamo i All Inclusive pakete za:
40 odraslih i 25 dece
30 odraslih i 25 dece
20 odraslih i 25 dece.

Cene proslava variraju u zavisnosti od termina i sezone. Zato je najbolje da nas pozovete i informišete se o cenama. Za Last Minute termine odobravamo dodatne popuste!

Termini za proslavu rođendana su:
- Radnim danima od 17:30-20:00h i od 18:00-20:30h.
- Vikendom od od 11:30-14:00h, od 14:30-17:00h i od 17:30-20:00h.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na telefon 063 370173 ili putem e-maila natalija@lollipop.rs.